Härlig kväll med SWEA

En alldeles underbart solig vårdag här i Melbourne idag! Jag och T vaknade tidigt och åkte ut till St Andrew’s Market för frukost och kaffe i solen. Strosade runt, köpte frukt och grönt och tankade energi.

Eftermiddagen och kvällen tillbringades tillsammans med ett gäng trevliga tjejer/damer med SWEA Melbourne och vår kick off för denna säsongen. Vi var ett rätt stort gäng som mötte upp hemma hos en av tjejerna för vin, film och snack. Supertrevlig lördag måste jag säga!

One thought on “Härlig kväll med SWEA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s