Att söka och bestämma sig

Många frågor jag får genom både bloggen här och via mitt företag handlar ofta om folk som kör fast i informationsdjungeln och inte riktigt vet hur de ska hitta korrekt information och sedan lyckas fatta ett beslut kring sin resa eller utlandsflytt. 

Att flytta utomlands eller bege sig ut och resa är såklart väldigt personligt och en del lyckas klara sig bra med begränsad information. Jag märker dock att många (inklusive jag själv) gärna vill veta så mycket som möjligt innan jag åker eller flyttar till en ny plats. 

Just därför har jag satt ihop ett webinar på onsdag 20 augusti kl 19:30 (Melbourne tid) som handlar just om detta. 

  1. Hur och var man söker efter information inför en större flytt/resa
  2. Hur man fattar själva beslutet när man väl samlat in alla info
  3. Hur du kollar med dig själv om det här är rätt beslut för just dig

Det är gratis att delta och man kan ringa in från var som helst i världen via smartphone, dator eller surfplatta. Registrera dig via den här länken och läs gärna mer på min Facebook-sida. Och sprid gärna länken till familj och vänner som skulle behöva lite hjälp på vägen!

One thought on “Att söka och bestämma sig

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s