Dagens

Min revisor är en riktigt trevlig tjej! Idag när jag var där och skulle fixa min tax return så hittade jag den här lilla boken med citat i hennes väntrum. Bättre än en svallerblaska eller ett glansigt magasin. Fick mig att tänka till lite, ibland är det så lätt att glömma de små sakerna. Som till exempel att sova gott och vara tillsammans med dem man tycker om. Det förstnämnda ska jag ta och göra nu. Imorgon väntar nämligen en heldagsutflykt med tjejerna till Yarra Valley!

IMG_6380.JPG

2 thoughts on “Dagens

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s