Dagens

Min revisor är en riktigt trevlig tjej! Idag när jag var där och skulle fixa min tax return så hittade jag den här lilla boken med citat i hennes väntrum. Bättre än en svallerblaska eller ett glansigt magasin. Fick mig att tänka till lite, ibland är det så lätt att glömma de små sakerna. Som till exempel att sova gott och vara tillsammans med dem man tycker om. Det förstnämnda ska jag ta och göra nu. Imorgon väntar nämligen en heldagsutflykt med tjejerna till Yarra Valley!

IMG_6380.JPG

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens

  1. Freja skriver:

    Jepp, det är de små sakerna som är stora, visst är det så!

  2. ergo sum skriver:

    *ler* En klok revisor! Hoppas du har en finfin helg! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s