Book launch

Idag har jag varit på book launch för min coachingvän J som började plugga till coach samtidigt som mig för snart 1,5 år sedan. Hennes resa mot eget företag har varit lite annorlunda från min, men vi har hållit kontakten genom alla dessa månader och peppar och stöttat varandra. 

Ikväll så hade hon book launch för sin första bok. Självklart var jag där och köpte ett exemplar. När hon pratade om sin bok inför alla som var där så fick jag blinka bort några tårar. Inte bara för att jag var rörd över hennes fina tal. Utan också för att jag är så stolt för allt hon gått igenom och att hon står stark fortfarande. Älskade fina J, jag är så nedra glad för att fått dela din resa till din första bok.

Och inom kort är det min tur att skriva min första bok. Fy fabian vad kul det ska bli!

IMG_6379-0.JPG

Det här inlägget postades i Coaching och pepp, Läsvärt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Book launch

  1. Freja skriver:

    Åhh, så kul och spännande! Både för henne och för dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s