Mitt nya program

Om du eller någon du känner är på väg att flytta utomlands så kan jag varmt rekommendera mitt nya relocation program. Jag har byggt detta baserat på alla mina egna utlandsflyttar och de mönster jag sett och hört när folk jag känner har flyttat utomlands. Självklart har jag även byggt in ett par riktigt bra verktyg som jag lärt mig genom mina coaching studier också.

Att flytta handlar nämligen inte bara om det praktiska, även om det såklart tar upp mycket tid att fixa. Det handlar precis lika mycket om det emotionella. Och det är just den biten jag väljer att jobba med, då jag tror att när man landar känslomässigt så kan man bygga ett mycket trevligare liv på andra sidan.

Är du nyfiken på att läsa mer så kika in på min hemsida. Programmet kickar igång den 9 september och är tillgängligt online från var som helst i världen.

photo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s