Igång igen

Jetlagen har lagt sig och livet har kickat igång igen. Fast jag tar det bra mycket lugnare än jag gjorde innan semestern. Det är viktigt att inte bara njuta av det perspektiv semestern ger medan man är borta, utan att också ta med sig den känslan hem. Jag har därför gjort en del omprioriteringar i mitt liv för de närmaste månaderna och det känns himla bra faktiskt!

Fick även de här fina blommorna av en vän som grattis till förlovningen, blir så glad av att komma hem och se dem på bordet!

20140806-224516-81916154.jpg

Och den här fina överraskningen väntade på jobbet i måndags morse, mina kollegor är bra fina!

20140806-224839-82119390.jpg

2 thoughts on “Igång igen

  1. Det är fint att hemma är hemma är hemma! Och klokt av dig att bära med dig lärdomen från semestern.. Jag skall göra likadant.

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s