Snart i mål

Imorgon ska tentan äntligen skickas in. Efter ändlösa timmar (får räkna ut exakt antal någon gång) med att lyssna på föreläsningar, läsa böcker, coacha klienter och skriva ihop vad jag lärt mig så är denna nivå av Coachingstudierna klara. Nu är det bara två stora tentor kvar innan jag är helt klar i december.

20140709-004956-2996212.jpg Känns allt lite grand som det där maratonet jag sprang förra året. Och ännu gladare kommer jag vara när jag går i mål!

One thought on “Snart i mål

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s