Snart i mål

Imorgon ska tentan äntligen skickas in. Efter ändlösa timmar (får räkna ut exakt antal någon gång) med att lyssna på föreläsningar, läsa böcker, coacha klienter och skriva ihop vad jag lärt mig så är denna nivå av Coachingstudierna klara. Nu är det bara två stora tentor kvar innan jag är helt klar i december.

20140709-004956-2996212.jpg Känns allt lite grand som det där maratonet jag sprang förra året. Och ännu gladare kommer jag vara när jag går i mål!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Snart i mål

  1. ergo sum skriver:

    Heja dig!!!! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s