Backup

Blev lite nojig idag när jag pratade med en kollega som fått haveri på datorn över helgen och förlorat en massa bilder. Hon var helt förstörd och för henne var det ju tyvärr för sent. Jag kilade dock direkt hem och började göra backup på mina kort.

När jag reste runt mycket så gjorde jag backup hela tiden på alla foton, men nu så går det ett bra tag mellan varven. Bra påminnelse i alla fall, och tur i oturen att en persons olycka faktiskt kan vara till hjälp för någon annan.

20140707-233900-85140987.jpg

Är ni noga med att göra backup regelbundet på kort och datorfiler?

2 thoughts on “Backup

  1. Mannen ser till att det tas regelbunden back up, men för några år sedan blev min dator stulen och där låg foton på hårddisken som jag aldrig får tillbaka…

  2. Jupp – dels har jag sparat allt i “moln” på webben. Så de finns ju även om min dator kraschar. Och just fotona lägger jag alltid på usb:n också…

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s