Ombyte förnöjer

Speciellt när vädret är såhär nedrans kallt och grått just nu. Imorgon ska jag sitta inne och maratonplugga så får får det regna så mycket det vill. Men snart byter vi till svensk sommar. Jag håller tummarna för badväder!

20140704-233643-85003910.jpg

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Ombyte förnöjer

 1. ergo sum skriver:

  Ojojojojoj Emmy!!!! Måtte det snart bli semester för dig!!! Du MÅSTE ta det lugnare – jag brukar säga att så länge vi inte har arbeten där en människas liv faktiskt hänger på vår medverkan ÄR det faktiskt inte så att vi MÅSTE göra en massa saker. Det är vi själva som sätter upp alla måsten. Och anledningen till det kan vara ytterst olika.. *ler*

  Hoppas du får din värme här i Sverige. Hittills har sommaren varit crap dessvärre – med temperaturer som er vinter. Och en sak till – inte konstigt att folk i Australien tycker om att träna ute i alla väder. När er vinter är som vår sommar – då går det bra!

  Kramar och välkommen till Svedala!

 2. Freja skriver:

  Det är dags för lite sommarvärme här nu. Vi fick det ju redan i april, och en sväng i maj. men sen har det varit rätt blött och kallt…

 3. bortabrabloggen skriver:

  Freja: jo, jag hoppas att vi får lite sol och badväder iaf!
  Ergo: stort tack för omtanken. Jag har balanserat nära den berömda gränsen ett par gånger i livet så jag har blivit allt bättre på att säga nej till saker och prioritera det som är viktigast för mig. Men det tar en del träning att lära sig vad som är viktigast!

 4. Linnea skriver:

  Hej! Jag har följt din blogg i snart ett år och aldrig kommenterat, men nu blir jag himla nyfiken och måste få fråga vad du har för koppling till lilla Kalmar? 🙂 Min hemstad!

 5. bortabrabloggen skriver:

  Hej Linnea! Vad kul att du lämnade en kommentar. Jag är född norr om Kalmar och gick gymnasiet där. Nu ska vi hälsa på mina föräldrar där på semestern till Sverige:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s