Ombyte förnöjer

Speciellt när vädret är såhär nedrans kallt och grått just nu. Imorgon ska jag sitta inne och maratonplugga så får får det regna så mycket det vill. Men snart byter vi till svensk sommar. Jag håller tummarna för badväder!

20140704-233643-85003910.jpg

5 thoughts on “Ombyte förnöjer

 1. Ojojojojoj Emmy!!!! Måtte det snart bli semester för dig!!! Du MÅSTE ta det lugnare – jag brukar säga att så länge vi inte har arbeten där en människas liv faktiskt hänger på vår medverkan ÄR det faktiskt inte så att vi MÅSTE göra en massa saker. Det är vi själva som sätter upp alla måsten. Och anledningen till det kan vara ytterst olika.. *ler*

  Hoppas du får din värme här i Sverige. Hittills har sommaren varit crap dessvärre – med temperaturer som er vinter. Och en sak till – inte konstigt att folk i Australien tycker om att träna ute i alla väder. När er vinter är som vår sommar – då går det bra!

  Kramar och välkommen till Svedala!

 2. Det är dags för lite sommarvärme här nu. Vi fick det ju redan i april, och en sväng i maj. men sen har det varit rätt blött och kallt…

 3. Freja: jo, jag hoppas att vi får lite sol och badväder iaf!
  Ergo: stort tack för omtanken. Jag har balanserat nära den berömda gränsen ett par gånger i livet så jag har blivit allt bättre på att säga nej till saker och prioritera det som är viktigast för mig. Men det tar en del träning att lära sig vad som är viktigast!

 4. Hej! Jag har följt din blogg i snart ett år och aldrig kommenterat, men nu blir jag himla nyfiken och måste få fråga vad du har för koppling till lilla Kalmar? 🙂 Min hemstad!

 5. Hej Linnea! Vad kul att du lämnade en kommentar. Jag är född norr om Kalmar och gick gymnasiet där. Nu ska vi hälsa på mina föräldrar där på semestern till Sverige:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s