Lunchpaus

Drygt en veckas jobb kvar nu innan semestern. Det ska bli så galet skönt att ha semester, det var snart ett år sen sist. Men eftersom det inte är någon som gör mitt jobb medan jag är borta så är det mycket att fixa innan jag åker. För mycket…

Det är lätt att sitta för länge vid skrivbordet och slita i såna lägen. Idag gick jag ut på lunchpromenad istället för att få lite variation och paus för hjärnan. Gick neråt parken och blev så glad när jag såg ett gäng killar som spelade fotboll på lunchen. Här i Australien tränar många ute oavsett väder och temperatur! 🙂

20140702-175556-64556026.jpg

One thought on “Lunchpaus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s