Fin helg

Det är inte ofta jag går och lägger mig på söndag kvälldes ett leende på läpparna. Men den här helgen har varit alldeles precis lagom. Mycket tid tillsammans med T, umgåtts med kompisar och ätit gott. Ibland är det lätt att glömma bort att vara tacksam för det som är bra. Just därför är jag tacksam idag för en hel massa saker!

Hoppas att ni har haft en riktigt fin helg ni med! 🙂

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fin helg

  1. Freja skriver:

    Det låter bra!

  2. ergo sum skriver:

    Vad underbart det låter!!! Grattis! Jag har haft en finfin helg jag med – började min semester i fredags.. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s