Rutiner

För ett tag sedan så bloggade jag ju mycket om mina veckomål varje måndag. Jag fick idén från Elaine Eksvärds blogg och tyckte att det var en riktigt bra rutin för att balansera jobb, träning och plugg.

Nu har jag inte skrivit om det här i bloggen på ett tag, men jag sitter fortfarande ner varje söndag och skriver ner vad jag ska göra under kommande vecka och vilken dag. Speciellt för att jag ska hinna med både skolan, egna företaget och jobbet.

Planering är verkligen viktigt för mig, och absolut inte för att jag måste ha koll på varenda liten grej. Det hjälper snarare att se till att stora saker blir gjorda i tid så att man slipper stressa när det närmar sig deadline.

Nu är det ju dessutom bara 4 veckor tills vi åker på semester till Sverige. 3 veckor borta från både företag och studier kräver en del planering och schemaladga inlägg för att det inte ska bli konstiga avbrott för läsaren. Även om bloggfrekvensen såklart naturligt blir lite lägre när man är ledig. 🙂

Om du inte redan följer min företagssida på Facebook så är du hjärtligt välkommen att kika in och gilla den via den här länken!

Skriver du också ner dina mål per månad/vecka eller liknande?

2 thoughts on “Rutiner

  1. Nu blev jag påmind om att jag ska kolla upp målen jag satte för det här året. I dem fanns det verkligen inte med att jag skulle bli sjukskriven igen…

  2. Jag har – så långt jag kan minnas – alltid planerat upp mina veckor.. Mest för att jag har så otroligt mycket att göra… Heltidsjobb som lärare (med mängder att göra jämt), aktiv kommunpolitiker i högsta beslutande organ, familj, författande, hus och antirasism engagemang… Detblir grymt mycket, och utan planering skulle jag nog glömt en hel del…

    Kramar och välkommen hem!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s