Resetips – hur man reser tillsammans med andra

Efter mitt förra webinar härom veckan så har jag fått en del frågor om jag inte ska göra fler. Visst hade jag tänkt göra det! 🙂

Nästa gratis webinar håller jag på söndag den 29 juni kl 18 (Melbourne tid). Vi kommer att titta närmare på det där att resa tillsammans med vänner/partner och vad man ska tänka på för att undvika problem i relationen. När man reser eller flyttar tillsammans så är det nämligen väldigt vanligt att folk tycker olika och att relationen tar stryk. Något som lätt går att undvika om man följer några enkla och väl beprövade knep!

Vill du anmäla dig så kan du göra det via den här länken. Dela gärna länken om du känner någon som skulle behöva lite tips kring just detta. Man kan lyssna in via dator, smartphone eller surfplatta från var som helst i världen med internetuppkoppling.

_MG_1190

Det här inlägget postades i Coaching och pepp, Resetips, Resor. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Resetips – hur man reser tillsammans med andra

  1. christerhansson skriver:

    Reblogga detta på Christer.L.Hansson och kommenterade:
    Ska försöka vara med på det här 🙂

  2. ergo sum skriver:

    Spännande!! Jag har alltid tyckt allra bäst om att resa själv. Förmodligen för att jag skulle bli irriterad av att alltid behöva vara den som ordnar allt för hela resesällskapet… Nu reser jag ju med min familj och där är det just så – men de är ju min familj, så dem förlåter jag *ler*

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s