Resetips – hur man reser tillsammans med andra

Efter mitt förra webinar härom veckan så har jag fått en del frågor om jag inte ska göra fler. Visst hade jag tänkt göra det! 🙂

Nästa gratis webinar håller jag på söndag den 29 juni kl 18 (Melbourne tid). Vi kommer att titta närmare på det där att resa tillsammans med vänner/partner och vad man ska tänka på för att undvika problem i relationen. När man reser eller flyttar tillsammans så är det nämligen väldigt vanligt att folk tycker olika och att relationen tar stryk. Något som lätt går att undvika om man följer några enkla och väl beprövade knep!

Vill du anmäla dig så kan du göra det via den här länken. Dela gärna länken om du känner någon som skulle behöva lite tips kring just detta. Man kan lyssna in via dator, smartphone eller surfplatta från var som helst i världen med internetuppkoppling.

_MG_1190

2 thoughts on “Resetips – hur man reser tillsammans med andra

  1. Spännande!! Jag har alltid tyckt allra bäst om att resa själv. Förmodligen för att jag skulle bli irriterad av att alltid behöva vara den som ordnar allt för hela resesällskapet… Nu reser jag ju med min familj och där är det just så – men de är ju min familj, så dem förlåter jag *ler*

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s