Ett mysigt litet hörn av Australien

Blev så glad i morse när jag hittade den här artikeln. Agnes Water och Town of 1770 är två små städer längs östkusten som mer eller mindre har växt ihop under åren. Det är också en av mina absoluta favoritplatser i Australien. Jag var där 2010 på min långa resa runt landet och vi surfade, chillade på vandrarhemmet Cool Bananas och hade det riktigt härligt.

Om du reser runt Australien och har en tur längs östkusten planerad, se till att stanna i Agnes Water/Town of 1770 i åtminstone ett par dagar!

2 thoughts on “Ett mysigt litet hörn av Australien

  1. Önskar att jag tar mig till Australien någon gång. Skulle ju passa mig att åka dit på sommarsemestern här hemma, när det är vinter hos er!

  2. *ler* Håller med Freja – men jag hade rest dit när vi har vinter och ni sommar… Men när jag tittar efter flygbiljetter till nästa år (till min kusins bröllop i maj) (Lite fel årstid..) så är det fruktansvärt dyrt. Tre vuxna (Benjamin räknas som vuxen) och ett barn kostar från 45 000… :((

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s