Höstpyssel

Mitt nya jobb börjar nu äntligen lugna ner sig lite nu efter snart 3 månader där. Skönt när det mesta av det nya har lagt sig lite så man i alla fall har halvkoll på läget!

Det var rätt tungt där ett tag att jobba heltid samtidigt som jag jobbat med mitt eget företag, men jag har hittat ett system som känns bra nu. I alla fall för stunden. 🙂

Idag kom jag han från jobbet och hade fortfarande en hel del energi kvar. Satte mig och pysslade med en del småsaker jag hade att göra samtidigt som T satt och läste. Jag tycker att det är så mysigt att samexistera sådär lugnt och skönt utan att nödvändigtvis behöva göra något särskilt.

Samtidigt som jag följer våren och värmen hos er. Även om hösten och vintern har varit mild här så längtar jag efter sommarsverige nu. Inte länge kvar till semestern i juli!

2 thoughts on “Höstpyssel

  1. Vad härligt att det lugnat ner sig såpass på ditt jobb nu. Skönt det! 🙂 Ja, jag tycker att det är otroligt mycket nu, jobbar 100% och har betygsättningar och omdömen, sitter med i skolans ombyggnadsgrupp och dessutom är jag ju politiker och har jobbat 100% med valarbetet inför EU-valet (och nu kommer det andra valet..) och två barn, hus, famlij…. Ibland inser jag att det verkligen faktiskt ÄR lite för mycket.. Varför i hela fridens namn tar man på sig så mycket!? Hmm.. får ta och fundera på det…

    Kram – och välkommen hem snart!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s