Höstpyssel

Mitt nya jobb börjar nu äntligen lugna ner sig lite nu efter snart 3 månader där. Skönt när det mesta av det nya har lagt sig lite så man i alla fall har halvkoll på läget!

Det var rätt tungt där ett tag att jobba heltid samtidigt som jag jobbat med mitt eget företag, men jag har hittat ett system som känns bra nu. I alla fall för stunden. 🙂

Idag kom jag han från jobbet och hade fortfarande en hel del energi kvar. Satte mig och pysslade med en del småsaker jag hade att göra samtidigt som T satt och läste. Jag tycker att det är så mysigt att samexistera sådär lugnt och skönt utan att nödvändigtvis behöva göra något särskilt.

Samtidigt som jag följer våren och värmen hos er. Även om hösten och vintern har varit mild här så längtar jag efter sommarsverige nu. Inte länge kvar till semestern i juli!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Höstpyssel

  1. Freja skriver:

    Det gillar jag med, det där samexisterandet. Att kunna vara tillsammans men ändå få pyssla med sitt!

  2. ergo sum skriver:

    Vad härligt att det lugnat ner sig såpass på ditt jobb nu. Skönt det! 🙂 Ja, jag tycker att det är otroligt mycket nu, jobbar 100% och har betygsättningar och omdömen, sitter med i skolans ombyggnadsgrupp och dessutom är jag ju politiker och har jobbat 100% med valarbetet inför EU-valet (och nu kommer det andra valet..) och två barn, hus, famlij…. Ibland inser jag att det verkligen faktiskt ÄR lite för mycket.. Varför i hela fridens namn tar man på sig så mycket!? Hmm.. får ta och fundera på det…

    Kram – och välkommen hem snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s