Gryning eller skymning?

Idag har jag umgåtts med T hela dagen och tagit det rätt lugnt. Viktigt att få tid tillsammans när veckorna snurrar på. Vi har varit på ölprovning tillsammans med ett par av hans kompisar och det var verkligen jättetrevligt!

Gårdagen försvann dock i en rasande fart då jag var borta hela dagen och hjälpte en coachingvän som höll sin första heldagskurs. Jag lärde mig en hel del och det var kul att få vara en del av denna milstolpe för henne och hennes företag.

Efter att kursen så snackade vi igenom ett par saker och hon sa nåt som jag verkligen tog till mig. Ibland så är ju gryningen och skymningen rätt lika varandra. Ljuset är ungefär detsamma, men det är svårt att veta om den snart kommer att ljusna eller bli mörkare. Precis så är det att starta företag. Man knallar vidare och blickar framåt. Hoppas att alla de där stunderna när man suttit och jobbat kommer att ljusna allt mer. Även om det är rätt skumt ibland.

Som vanligt på söndagar så har jag suttit och jobbat ett par timmar och planerat veckan som kommer. Framåt går det alltid. Även om jag längtar rätt ordentligt efter semester just nu!

20140518-232220-84140649.jpg
Ett gammalt kort jag hade i telefonen. Oklart om det är skymning eller gryning där också!

2 thoughts on “Gryning eller skymning?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s