Fina flygplatser

Topp 5 flygplatserna på denna listan kan jag absolut hålla med om.

1. Changi Airport Singapore
2. Schiphol Amsterdam Airport
3. Los Angeles International Airport
4. Frankfurt Airport
5. Dubai International Airport

Jag flyger ofta genom Singapore på väg till Sverige och det är en lätt och fräsch flygplats att ta sig igenom tycker jag. Amsterdam är också en bra flygplats även om det var länge sen jag flög dit och detsamma för Los Angeles. Frankfurt och Dubai har jag inte flugit igenom, men det står på listan för framtiden.

Vilken är er favoritflygplats?

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Fina flygplatser

 1. Freja skriver:

  Schipol är den enda jag varit på, den var lätt att hitta på trots sin storlek! Men den som sålde tågbiljetter till oss var INTE trevlig!

 2. S skriver:

  Jag har bara varit pa Schipol och I Frankfurt. Schipol are enda flygplatsen dar jag verkligen kanner mig hemma och dar jag har mina rutiner. Alskar den artificiella skogen dar man kan sitta och lasa under en langre layover!

 3. ergo sum skriver:

  *ler* Jag har mest funderat kring flygplatser där det INTE funkar: Pristinas flygplats, Belgrads flygplats, Stansted (London)…

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s