Höst

Bara i Australien – höstlöv och citronträd på samma gata. De senaste veckorna så har det blivit rätt många timmar på jobbet. Igår launchade vi äntligen ett av mina första events på nya jobbet, så idag kunde jag gå hem tidigt och umgås med T. Härligt med en långpromenad tillsammans medan det fortfarande var ljust ute.

Nu är det knappt två månader tills vi åker till Sverige på semester, vi längtar redan efter svensk sommar!

20140513-212557.jpg

20140513-212605.jpg

6 thoughts on “Höst

  1. Hej jag längtar också till sommaren då min son med familj ( som bott i Melbourne i 17 år )
    kommer till Sverige , 2 år sen vi senast sågs , otroligt lång tid att ej träffa sina barnbarn på !

    Hoppas nu vi får en solig sommar !

    Kram för en bra blogg som jag följer varje dag !

  2. Förstår att ni längtar hit *ler* Och jag slår vad om att det är en hel del folk som längtar efter er också. Nästa år, i maj, skall min kusin gifta sig i Melbourne. Vi skall KANSKE dit. Men då bara om jag kan hitta ett någorlunda prisvärt flyg. Blir dyrt med fyra personer.. :((

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s