Viktigt

Cancer är något man hör mycket om, men som man nog inte riktigt förstår förrän det drabbar någon man känner. Varje år drabbas 800 unga vuxna av cancer bara i Sverige. Unga människor som precis är på väg ut i vuxenlivet. Unga människor som kanske precis är på väg att blir föräldrar och bygga vidare på sitt liv.

En av mina kära vänner mötte cancerns fula tryne förra året och har kämpat emot den med alla medel sedan dess. Vilket verkar ha fungerat och vi håller alla tummar att det så förblir.

Dagens blogginlägg går till Ung Cancer och deras arbete att stötta unga vuxna med cancer. Deras film nedan berörde mig väldigt starkt, för den visar både sorg och glädje. Det är okej att känna!

2 thoughts on “Viktigt

  1. Det är precis ett år sedan jag satt med min mamma på sjukhus. En cancer med okänt ursprung som spridit sig till hennes lever utan att vi ens visste att hon var sjuk. När det väl upptäcktes tog det tre och en halv vecka och sen dog hon. På fredag är det precis ett år sedan och det känns fortfarande lika overkligt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s