Inspirerande

Vissa dagar är det vårt att hitta inspirationen. Speciellt om man inte har så många att dela sin resa med.

Min resa just nu handlar ju mer om företagande och personlig utveckling än om fysiska resor, men jag har hittat ett par riktigt personer att hjälpa till att boosta inspirationen de dagar då den tryter lite.

Marie Forleo är ett riktigt powerhouse när det gäller både coaching och företagande. Via hennes hemsida finns ett antal riktigt inspirerande videor som stöttar och inspirerar på samma gång. Kika också på hennes intervju med Richard Branson, riktigt bra!

En annan inspiration som jag följer är Natalie Sisson som driver Suitcase Entrepreneur. Hon är från början från Nya Zeeland, men reser jorden runt mest hela tiden och driver eget företag samtidigt. Hennes bok är också att rekommendera för den som vill starta ett företag som är mest baserat online.

20140423-142053.jpgInspiration finns mest överallt om man bara tittar efter. Jag tycker själv att soluppgångar är väldigt inspirerande, den här bilden tog jag en morgon för några veckor sedan.

 

One thought on “Inspirerande

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s