Resetankar

Det finns många fina ställen att se här i världen. Enligt den här topp 20 listan så är Australien i alla fall med på en punkt. Jag har bara varit på 3 av dessa fantastiskt vackra platserna (Paris, Great Barrier Reef och Kinesiska muren).

Vilken himla tur att jag har så mycket kvar att upptäcka!

Bild från 2011 - Cairns och Stora Barriärrevet

Bild från 2011 – Cairns och Stora Barriärrevet

 

Det här inlägget postades i Australien, Listor, Resetips, Resor. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Resetankar

 1. Freedomtravel skriver:

  Jag har varit på fyra av dessa platser: Paris, Island, Marrakesh och Kinesiska muren. Men flera av de andra platserna lockar mycket! Och visst är det tur att man har en hel del kvar att lockas av och kunna drömma om att besöka! 🙂

 2. Freja skriver:

  Island och Paris är de enda jag kan pricka i. Jag försöker få med mig mannen till Island (jag åkte dit med en lumparkompis långt innan jag träffat min man) men jag kan inte få honom att förstå hur sjukt häftigt ställe det är… Kanske ska visa honom den här artikeln!

 3. ergo sum skriver:

  Skall kolla listan, men jag kan tänka mig att jag prickar EN sak – Paris. Men jag åter kommer om det är fler! 😉

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s