Resetankar

Det finns många fina ställen att se här i världen. Enligt den här topp 20 listan så är Australien i alla fall med på en punkt. Jag har bara varit på 3 av dessa fantastiskt vackra platserna (Paris, Great Barrier Reef och Kinesiska muren).

Vilken himla tur att jag har så mycket kvar att upptäcka!

Bild från 2011 - Cairns och Stora Barriärrevet

Bild från 2011 – Cairns och Stora Barriärrevet

 

3 thoughts on “Resetankar

  1. Jag har varit på fyra av dessa platser: Paris, Island, Marrakesh och Kinesiska muren. Men flera av de andra platserna lockar mycket! Och visst är det tur att man har en hel del kvar att lockas av och kunna drömma om att besöka! 🙂

  2. Island och Paris är de enda jag kan pricka i. Jag försöker få med mig mannen till Island (jag åkte dit med en lumparkompis långt innan jag träffat min man) men jag kan inte få honom att förstå hur sjukt häftigt ställe det är… Kanske ska visa honom den här artikeln!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s