Inspiration

Vissa dagar känns ju sådär riktigt, riktigt bra. Inte bara för att det är långhelg på intåg. Utan även för att jag fick en hel massa gjort på jobbet idag. Sen kom jag hem och kramade om T ordentligt innan jag åkte iväg på en föreläsning och lyssnade på ett par olika talare som byggt upp sina företag från smått till stort. Så himla häftigt att få ta del av deras resa och inse att deras början är väldigt lik min.

Nu är jag hemma på soffan, dricker varm choklad och känner mig allmänt tacksam för livet. En fin och lite filosofisk start på helgen.

20140417-224903.jpg

2 thoughts on “Inspiration

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s