Bloggfunderingar

Nu när nya hemsidan snart är klar så sitter jag här och klurar på vad som kommer att hända med Bortabrabloggen framöver. Jag har ju nämligen skrivit här nästan varje dag i snart 4 år. Känns konstigt att tiden gått så fort och samtidigt så himla roligt att jag kunnat dela med mig av så mycket av min resa med er.

Jag har därför bestämt att Bortabrabloggen kommer att finnas kvar och ha ungefär samma tema som nu med lite gott och blandat från mitt liv här i Australien. För dem som är mer nyfiken på det där med coaching, mindset och liknande ämnen så kommer min nya hemsida också att ha en blogg med ungefär ett inlägg i veckan (på engelska) specifikt om det. Jag kommer även att länka inläggen härifrån så att ni inte missar dem.

Om ni har några tips och ideer på vad ni vill se mer av här på Bortabrabloggen så tar jag hemskt gärna emot tips och feedback! 🙂

TheBridgeCoaching_RGB_Tagline

Jag är så himla nöjd med min företagslogga! Det är en vän till mig som är grafisk designer som har gjort den.

Det här inlägget postades i Coaching och pepp, Läsvärt, Livet som utlandssvensk, Tankar och känslor. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bloggfunderingar

  1. Freja skriver:

    Åhh, så glad jag blir att du fortsätter med den här bloggen. Jag gillar den blandning du har här!

  2. ergo sum skriver:

    *ler* Förstår att det är mycket att fundera kring med bloggen. Det tar ju sin lilla tid att uppdatera varje dag med mera.. Men – jag applåderar beslutet!

    Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s