Bloggfunderingar

Nu när nya hemsidan snart är klar så sitter jag här och klurar på vad som kommer att hända med Bortabrabloggen framöver. Jag har ju nämligen skrivit här nästan varje dag i snart 4 år. Känns konstigt att tiden gått så fort och samtidigt så himla roligt att jag kunnat dela med mig av så mycket av min resa med er.

Jag har därför bestämt att Bortabrabloggen kommer att finnas kvar och ha ungefär samma tema som nu med lite gott och blandat från mitt liv här i Australien. För dem som är mer nyfiken på det där med coaching, mindset och liknande ämnen så kommer min nya hemsida också att ha en blogg med ungefär ett inlägg i veckan (på engelska) specifikt om det. Jag kommer även att länka inläggen härifrån så att ni inte missar dem.

Om ni har några tips och ideer på vad ni vill se mer av här på Bortabrabloggen så tar jag hemskt gärna emot tips och feedback! 🙂

TheBridgeCoaching_RGB_Tagline

Jag är så himla nöjd med min företagslogga! Det är en vän till mig som är grafisk designer som har gjort den.

2 thoughts on “Bloggfunderingar

  1. *ler* Förstår att det är mycket att fundera kring med bloggen. Det tar ju sin lilla tid att uppdatera varje dag med mera.. Men – jag applåderar beslutet!

    Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s