Lördagsjobb

Igår kväll så var jag och T och såg Noah på bio. Även om den var storslagen i sättet den var filmad så blev jag inte så överdrivet imponerad måste jag säga. Men det är ändå trevlig att gå på bio, speciellt när det är så regnigt och grått som det har varit här hela veckan.

Idag kikade solen fram, så T och jag gav oss ut på morgonpromenad runt Edinburgh Gardens i Fitzroy. Jag har alltid älskat doften av en stor grön park efter en riktig rotblöta till regn.

Sedan har jag mest suttit och jobbat med min nya hemsida för coachingföretaget. Snart är det dags för launch, ska bli så kul att få dela mitt hårda jobb med er! Om ni inte redan kikat in på min Facebooksida så gör gärna det.

Nu ska vi kika in hos en av våra grannar som har minikonsert i deras trädgård med ett lokalt band. Ska bli trevligt att träffa lite folk som bor här i krokarna. En fin lördag önskar jag er!

2 thoughts on “Lördagsjobb

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s