Smider planer

Min kära vän L är precis lika intresserad av entreprenörskap och personlig utveckling som jag är. I vanliga fall så brukar vi alltid springa en runda på fredagsmorgnar, men idag regnade det så fruktansvärt att vi valde att gå och käka frukost ihop istället och brainstorma lite olika idéer för oss båda.

En härlig känslomässig vitamininjektion redan innan jobbet. I helgen ska jag sätta mig och skissa på en massa nya idéer. Och på söndag ska jag dessutom springa 15 km loppet Run for the kids. En helg full av rörelse!

20140411-183619.jpg Frukostkaffe och inspiration!

2 thoughts on “Smider planer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s