Vardagsträning

Det var ju ett tag sen jag skrev om träning här i bloggen nu. Kanske inte så konstigt, jag har ju haft ganska fullt upp med både besök, nytt jobb och egna företaget vid sidan om. Men träningen ligger alltid där och tickar i bakgrunden. För utan den så funkar liksom inte allt det andra.

Nu jobbar jag dessutom för ett företag som anammar det där med vardagsmotion, så det är inte bara jag som cyklar till jobbet varje dag, utan nästan hela kontoret gör faktiskt det. 🙂

Förutom cyklingen till och från jobbet så blir det också två bootcamp och några löppass varje vecka. Efter mitt maraton förra året så har jag dock trappat ner lite på mitt gamla träningsschema. Jag bestämde nämligen att 2014 är mitt business-år, inte ett nytt maraton-år. Men idag på mitt bootcamp så blev det löpning så det heter duga. Var tredje månad så kör vi nämligen (förutom det vanliga träningspasset) ett snabbt 2 km time trial lopp. Man tävlar bara mot sig själv och jämför med sin förra tid från tidigare lopp. Trots att det var rätt varmt idag så sprang jag på 8 min 28 sek. Ska bli kul att jämföra nästa gång och se om  man blivit snabbare.

Varje gång det är svårt att komma ur sängen på morgonen innan träningen, eller som idag när jag skulle gå och träna efter jobbet och hade en massa bra ursäkter till mig själv för att skippa det, så får jag påminna mig själv. Vi får ju trots allt bara en kropp och den är det bäst att ta hand om så gott man kan! Och jag har inget emot att vara lite av en hurtbulle så länge min kropp mår bra av det. 🙂

One thought on “Vardagsträning

  1. Det här skulle bil mitt glada år, det har inte gått så bra än så länge… Men tre fjärdedelar av året är kvar, jag får hoppas att det vänder!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s