Bröllop

Stort tack till alla som kikade in på min nya Facebook-sida igår! Det kommer att komma upp nya uppdateringar och tips ett par gånger i veckan, så se till att ‘gilla’ sidan om nu vill få uppdateringar om resor, relocation och mindset.

Idag började jag med lite coachingjobb innan vi begav oss till ett litet och otroligt vackert bröllop mellan våra svenska vänner T och F i svenska kyrkan här i Melbourne. En fin och solig eftermiddag och bröllopsmiddag på Middle Park Hotel efteråt.

20140330-021122.jpg

2 thoughts on “Bröllop

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s