Skillnad

Jag trivs så bra på nya jobbet. Inte nog med att vi har flextid, dagarna är också snäppet kortare än på mitt gamla jobb. Jag brukade nämligen jobba 8:30-17:30 varje dag. Nu jobbar jag 7,5 timmar plus lunch (där jag kan ta kort eller lång rast om jag vill, så länge jag jobbar mina timmar. Så idag började jag vid 8, tog en timmes lunch och slutade ändå 16:30. Det känns som jag har vunnit en hel timme på lotto!

Ibland kommer den timmen såklart att läggas på plugg och egna företaget. Men idag så valde jag att lägga den tillsammans med T. Vi köpte med oss middag från The Local Burger Co. och satte oss i solskenet i parken och åt. Kändes helt ofattbart skönt.

Mamma och M då kanske ni undrar? De är uppe i Cairns ett par dagar och dyker och solar. Men på torsdag är de tillbaka hos oss igen! 🙂

Det här inlägget postades i Jobb, Livet som utlandssvensk. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skillnad

  1. Freja skriver:

    Flextid är guld!

  2. ergo sum skriver:

    Som att vinna på lotto!!! Härligt. Och vad glad jag blir över att du trivs så bra!

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s