Skillnad

Jag trivs så bra på nya jobbet. Inte nog med att vi har flextid, dagarna är också snäppet kortare än på mitt gamla jobb. Jag brukade nämligen jobba 8:30-17:30 varje dag. Nu jobbar jag 7,5 timmar plus lunch (där jag kan ta kort eller lång rast om jag vill, så länge jag jobbar mina timmar. Så idag började jag vid 8, tog en timmes lunch och slutade ändå 16:30. Det känns som jag har vunnit en hel timme på lotto!

Ibland kommer den timmen såklart att läggas på plugg och egna företaget. Men idag så valde jag att lägga den tillsammans med T. Vi köpte med oss middag från The Local Burger Co. och satte oss i solskenet i parken och åt. Kändes helt ofattbart skönt.

Mamma och M då kanske ni undrar? De är uppe i Cairns ett par dagar och dyker och solar. Men på torsdag är de tillbaka hos oss igen! 🙂

2 thoughts on “Skillnad

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s