Utflykt

Idag har vi varit på båttur och snorklat och simmat med sälar i Sorrento (ca två timmar söder om Melbourne). Vi skulle fått simma med delfiner också, men tyvärr så höll de sig på långt håll, de är ju trots allt vilda djur. Så det blev tyvärr ingen simtur med dem idag, även om vi såg några av dem att plaska lite på avstånd. Sälarna var dock desto vänligare, så de snurrade runt mindre än en meter ifrån oss när vi snorklade runt.

Efter en mycket tidig morgon så kom vi hem och mötte upp med min kusin J (som bor i Sydney ett par månader till). Han är i stan med ett gäng vänner för Formel 1 så vi bjöd över honom för en fika, Gevalia såklart! 🙂

20140315-214050.jpg
En smart klippa (visste inte att de fanns) vid färjelägret / sömniga sälar på land (till skillnad från de som spexade i vattnet med oss) / Vacker vy över marinan i Sorrento

2 thoughts on “Utflykt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s