Så himla glad!

Solen skiner och jag och T är på väg till Queen Victoria Night Market för att möta upp med mamma och M.

Kikade in en snabbis på gamla jobbet på väg hem från nya jobbet. Skulle egentligen bara hämta en grej men sprang såklart på en del folk jag känner. Snackade med en gammal kollega som berättade om en del saker som redan hunnit hända sedan jag slutade och kände mig så tacksam att jag valt att gå vidare till ett nytt ställe. Inte för att gamla jobbet var dåligt. Det var bara inte bra för just mig.

Idag är en sån där bra dag. En riktigt god och välförtjänt efterrätt. Fy tusan vad skönt det är att må bra!

2 thoughts on “Så himla glad!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s