Brunch och beach

Mamma och hennes man M är här! Dock lite försenade pga av sent flyg från Doha plus en nyfiken gränsvakthund som ville sniffa på dillchipsen de hade med sig. De fick dock ändå ta med dem in i landet, vilket jag är glad för! Plus att de hade med sig en hel del andra godsaker också. 🙂

Vi började söndagen med en underbar sovmorgon, följt av stadig brunch hemma hos oss. Sedan stack vi ner till Middle Park Beach och lät njöt av 32 grader, sol och svalka i vattnet. Förstod inte riktigt vad konstflygplanet försökte skriva ut, men ‘arm’ är ju ett lite udda meddelande…

20140309-224534.jpg
Godsaker och läsbart hemifrån Sverige / trasmatta som min farmor har gjort som nu bor i vår hall / Intressant meddelande i skyn

2 thoughts on “Brunch och beach

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s