Nedräkning och Swea

En rätt bra näst sista dag på jobbet måste jag säga. Jag har skrivit ut mina handover notes (eftersom de inte har anställt någon ny i min tjänst ännu så fick jag ju lova att skriva ner allt jag gör, verkligen inte det lättaste!). Plus att jag knutit ihop en herrans massa lösa trådar som behövde fixas.

Hur eller hur så känns det skönt att en bit av karriären börjar rundas av och nästa kapitel börjar redan på tisdag nästa vecka! Det ska bli spännande att jobba med marknadsföring istället för media sales. Alltid lär man sig något nytt!

Trevligt är också att jag ska på middag med SWEA i Melbourne ikväll. Vi ska ses på Restaurant Dansk i centrala stan och käka middag, det ska bli kul att äntligen testa deras mat, för jag har hört en hel del bra om dem. Jag återkommer med recension imorgon! 🙂

Det här inlägget postades i Jobb, Livet som utlandssvensk, Melbourne. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nedräkning och Swea

  1. Sophie skriver:

    Lycka till på nya jobbet! Kram

  2. Freja skriver:

    Kul att få testa nått nytt, både mat och jobb!

  3. ergo sum skriver:

    Hoppas, hoppas nu din SISTA dag verkligen blir bra också! Och att ni äter gott! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s