Nedräkning och Swea

En rätt bra näst sista dag på jobbet måste jag säga. Jag har skrivit ut mina handover notes (eftersom de inte har anställt någon ny i min tjänst ännu så fick jag ju lova att skriva ner allt jag gör, verkligen inte det lättaste!). Plus att jag knutit ihop en herrans massa lösa trådar som behövde fixas.

Hur eller hur så känns det skönt att en bit av karriären börjar rundas av och nästa kapitel börjar redan på tisdag nästa vecka! Det ska bli spännande att jobba med marknadsföring istället för media sales. Alltid lär man sig något nytt!

Trevligt är också att jag ska på middag med SWEA i Melbourne ikväll. Vi ska ses på Restaurant Dansk i centrala stan och käka middag, det ska bli kul att äntligen testa deras mat, för jag har hört en hel del bra om dem. Jag återkommer med recension imorgon! 🙂

3 thoughts on “Nedräkning och Swea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s