Glada nyheter!

Kära bloggläsare!

Nu kan jag äntligen dela med mig av en av årets bästa nyheter, nämligen att jag har fått ett nytt jobb! Jag har knappt 2 veckor kvar på gamla jobbet, men det blev inte officiellt för kollegorna förrän igår att jag slutar den 7 mars och därför så kunde jag heller inte skriva om det här på bloggen förrän nu.

Jag har ju delat med mig en liten del av min jobbsituation med er här i bloggen, bland annat när det var som allra jobbigast för snart två år sedan. Det har varit många vändor upp och ner sedan dess, men nu är det dags att gå vidare till nästa äventyr.

Därför är jag glad att kunna byta media-, admin- och säljrollen mot en ny spännande roll på en mindre non for profit organisation där jag kommer att jobba med marknadsföring och projekledning. Älskar att lära mig nya saker och teamet jag ska jobba med verkar helt underbara.

Jag kommer också att fortsätta att arbeta deltid som coach med fokus på relocators och expats, mer info kommer så snart min hemsida är klar om några veckor. Om du har några frågor kring coaching så får du gärna maila mig på bridgetoyoursuccess@gmail.com

Stort tack för ert stöd och era kommentarer under min tid i detta jobb, speciellt när det var som tuffast. Jag ser fram emot att dela med mig av nästa äventyr som börjar redan den 11 mars!

20140226-084946.jpg
Skål på er!

Det här inlägget postades i Coaching och pepp, Jobb. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Glada nyheter!

 1. Liveasiftoday skriver:

  Sa glad for din skull vannen, det fortjanar du! 🙂

 2. Cat skriver:

  Stort grattis:-) Cat

 3. Freja skriver:

  Åhh, grattis, det låter kanonkul! Själv önskar jag att jag kunde hitta ett jobb där jag kunde få jobba med mångfald och jämställdhet, jag håller mina ögon öppna!

 4. ergo sum skriver:

  Åhhhh – skål på dig och jättegrattis!!! Det låter helt fantastiskt kul och vilken lycka för dem att anställa någon som dig!!! Kram

 5. bortabrabloggen skriver:

  Tack allihopa för ert stöd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s