Hockey!

Slö söndag och lång väntan på ishockeyfinalen. Nu är det dock läge för Sverige att göra ett par mål tycker jag allt!

Även om en av mina bästa vänner här i Australien är kanadensare så hejar jag på Sverige för full hals! Sällan blir man så patriotisk som när man bor utomlands och Sverige spelar… 🙂

20140224-000237.jpg

Det här inlägget postades i Livet som utlandssvensk. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Hockey!

 1. Freja skriver:

  Jag har inte kollat nått alls på OS, vi är inte så sportintresserade i vår familj! Jag önskar jag kunde sträcka på mig och säga att vi BOJKOTTAT OS för att Ryssland och Putin inte ska få den reklam de vill ha, men vi skulle nog inte tittat oavsett var OS gått…

 2. bortabrabloggen skriver:

  Freja: Jag håller verkligen med dig om Putin. men sporten gillar jag ändå. Speciellt OS:)

 3. Mrs X skriver:

  Gud, haller med! Sport som jag inte ens skulle ha sett om jag sa fatt betalt ar numer riveting efter 12 ar som utlandssvensk. Det borjar nästan kannas dags att skaffa sig en blågul landslagstroja och mala flaggor pa kinderna. Min mans nagot konfunderade reaktion pa hur glad jag blev nar vi vann i stafetten ar lika rolig varje gang. Nar jag forsokte förklara skidskytte, ”You mean you guys ski and shoot at the same time? And this is normal in Sweden..? You all do this???” Hahaha!

 4. ergo sum skriver:

  *skrattar* vilken härlig kommentar här ovan! Men det är nog så.. Jag är dock ungefär lika intresserad av sport på tv och OS som Freja – och i år lät jag bli att titta just med tanke på läskiga Putin och fördömda IOK!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s