Hockey!

Slö söndag och lång väntan på ishockeyfinalen. Nu är det dock läge för Sverige att göra ett par mål tycker jag allt!

Även om en av mina bästa vänner här i Australien är kanadensare så hejar jag på Sverige för full hals! Sällan blir man så patriotisk som när man bor utomlands och Sverige spelar… 🙂

20140224-000237.jpg

4 thoughts on “Hockey!

  1. Jag har inte kollat nått alls på OS, vi är inte så sportintresserade i vår familj! Jag önskar jag kunde sträcka på mig och säga att vi BOJKOTTAT OS för att Ryssland och Putin inte ska få den reklam de vill ha, men vi skulle nog inte tittat oavsett var OS gått…

  2. Gud, haller med! Sport som jag inte ens skulle ha sett om jag sa fatt betalt ar numer riveting efter 12 ar som utlandssvensk. Det borjar nästan kannas dags att skaffa sig en blågul landslagstroja och mala flaggor pa kinderna. Min mans nagot konfunderade reaktion pa hur glad jag blev nar vi vann i stafetten ar lika rolig varje gang. Nar jag forsokte förklara skidskytte, “You mean you guys ski and shoot at the same time? And this is normal in Sweden..? You all do this???” Hahaha!

  3. *skrattar* vilken härlig kommentar här ovan! Men det är nog så.. Jag är dock ungefär lika intresserad av sport på tv och OS som Freja – och i år lät jag bli att titta just med tanke på läskiga Putin och fördömda IOK!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s