4 år…

… är ju egentligen ingenting i tid mätt. För ett par timmar sedan landade nämligen underbara vännen M som jag inte träffat sedan jag bodde i England. 4 år har gått fort! Och nu är hon och hennes man här på besök. Helt underbart ofattbart. Vi satt och snackade länge tills jag insåg att de ju är helt slut efter flygresan och har en del att sova ikapp.

Jag vänjer mig aldrig riktigt vid hur fort tid kan gå, men ändå så långsamt. Hoppas den går riktigt långsamt i alla fall den här veckan, så vi kan umgås och toppa upp lagret ordentligt! Längtar riktigt efter att få visa dem runt mitt älskade Melbourne de närmsta dagarna.

2 thoughts on “4 år…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s