Ledig födelsedag

Jojomensan, idag fyller jag nämligen 32 år. Och även om det kanske inte är någon särskilt speciellt ålder att uppnå så valde jag att ta ledigt och ha en skön och lugn dag tillsammans med T. Vi firade med lång sovmorgon och åkte sen ut och shoppade en sväng. Som födelsedagspresent så fick jag välja ett par gympaskor jag har kikat på ett tag. Jag har ju redan ett par som är riktigt bra för långlöpning, men inga att använda när jag går och cyklar till vardags. Så finingarna nedan fick följa med mig hem, de är så himla sköna, nästan som att ha på sig en strumpa med sula. 🙂

Nu har vi precis korkat upp en gudomlig flaska rödvin (som vi köpte på julsemestern i Adelaide) och ska kolla på film. Perfekt och lugn födelsedag måste jag säga.

Vill också skicka ett stort grattis till mina underbara vänner J och S hemma i Sverige som också fyller år idag. Hoppas ni får en riktigt härlig födelsedag ni också!

Stort tack för alla rara grattishälsningar via mess, Facebook och telefon. Jag är allt välsignad med många underbara vänner och familjemedlemmar runtom i världen!

20140220-203116.jpg

5 thoughts on “Ledig födelsedag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s