Besök på intåg

I måndags kväll så snackade jag en lång stund på Skype med min härliga vän M i England. Hon och hennes man R ska komma hit till Australien och hälsa på en dryg månad och ska bo hos oss någon vecka när de landar nästa måndag. Ska bli så underbart att träffa henne igen, det var nämligen drygt 4 år sen sist!

Sedan får vi ett par dagar då gästrummet står tomt innan mamma och hennes man M landar den 8 mars. Ska blir så underbart att träffa dem igen också! Och lite komiskt att besöken hamnade så nära varandra helt oplanerat. Men jag tackar och tar emot!

Att få besök när man bor utomlands är lite av en konstform, så om du är nyfiken på att ta del av mina tips som jag plockat upp genom åren så finns de samlade i det här inlägget. Jag har även skrivit ett specifikt inlägg med tips på hur man som utlandsboende kan lägga upp sin egen resa hem på besök.

20140219-085529.jpg
Glad och färgglad bild från min lunchpaus igår!

2 thoughts on “Besök på intåg

  1. Hejsan! Jag heter Saskia och hittade din blogg genom mitt internet-sökande efter fakta om Australien. Jag ska åka med en vän till Cairns nu i början av mars och jag undrar om du har tips på hur man ska packa då? Eftersom vi åker ner när det börjar bli höst men endå är “regnskogsvarmt?” Ska vi packa shorts eller jeans? Tanken är att vi ska börja röra oss ner mot Sydney på en fyra månaders tid. Vad hade du rekommenderat? JÄTTEtacksam för svar!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s