Flygsnusk och humor

En lite rolig artikel om historien kring ‘Mile High Club‘, dvs hur vanligt det är att folk har sex på flyget. Tydligen så visar statistiken på att 3% av alla som flyger “has participated in in-flight intimacy”. Jag undrar verkligen om det stämmer. Känns som att det är en sån sak som folk skulle kunna ljuga en del om.

När jag flyger så har jag ju fullt upp att blockera ut omvärlden med öronproppar och ögonmask. Tänk om jag haft snuskiga medpassagerare precis bredvid mig och inte märkt något! 🙂

2 thoughts on “Flygsnusk och humor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s