Skrivkramp

Fast kanske inte den sorts skrivkramp ni tror. 🙂 Idag har jag nämligen suttit och jobbat nästan hela dagen med texter till min nya hemsidan och min första produkt/e-bok på ämnet Relocation Mindset.

Jag har ju skrivit mycket här i bloggen genom åren om både coaching, resor och mina egna erfarenheter av dem båda. Men jag tyckte det var dags att börja samla det nu på ett och samma ställe. Så idag har jag skrivit så tangenterna glöder och fingrarna känns riktigt stela nu efter flera timmars skrivande. Trots att solen sken ute så var jag inte det minsta lockad att gå ut och göra något annat. För det var dags nu. Att sluta med ursäkterna och börja skriva. Och det kändes så fantastiskt befriande att kunna göra det.

Eftersom jag skriver mycket andra saker nu (som ni så klart kommer att få ta del av allt eftersom!) så känns det som att bloggen har blivit lite lidande. Men jag tänker som så att när min nya hemsida är uppe om några veckor så ska jag städa om lite här i bloggen också och göra den lite mer spännande. Den kommer så klart att finnas kvar här på samma adress och fortfarande handla om mitt liv som utlandssvensk i stort och smått. Men jag tänkte också införa lite olika temadagar och även välkomna gästbloggare igen.

Om du som läser vill gästblogga här i BortaBraBloggen om dina tankar kring resor, Australien, livet som utlandssvensk, personlig utveckling eller något liknande så får du gärna maila mig på bortabrabloggen@gmail.com med det ämne du skulle vilja skriva om så kan vi höras mer där. Självklart så länkar jag till din blogg i gästbloggsinlägget och om du välkomnar gästbloggare hos dig så skriver jag så klart gärna ett inlägg hos dig också!

OBS: Erbjudandet att gästblogga är endast öppet för privatpersoner och innebär inte att du som företagare kan skriva ett sponsrat inlägg för att sälja dina produkter. BortaBraBloggen tar inte emot sponsrade inlägg, men om ditt företag vill diskutera specifik annonsplats i bloggen så går det bra att maila oss för vidare diskussion.

2 thoughts on “Skrivkramp

  1. Men jösses människa – du kanske har drabbats av bloggkramp, men sannerligen ingen skrivkramp! Ser fram emot att följa dina förehavanden!

    Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s