Att älska

Jag är inget stort fan av alla hjärtans dag. Men jag tycker om kärlek. I alla dess former. Till  vänner och familj. Till sin partner. Till sina medmänniskor i största allmänhet. Och sist men inte minst – till sig själv!

Kärlek på distans för oss som bor utomlands handlar inte bara om ett förhållande. Utan även om vänner som bor långt bortaPappa och mamma som bort långt borta. Plus den stora kärlek som jag bor tillsammans med.

Alla hjärtans dag är lite av ett jippo om ni frågar mig. Men om man vill vända på det så kan man ju också se det som en liten påminnelse. För att kolla in hur man visar kärlek till sig själv. Så därför är min fråga till dig: När visade du senast riktig kärlek till dig själv och hur gjorde du det?

Att ge kärlek till sig själv och kunna genuint ta emot den är faktiskt svårare än man tror. Mitt löfte till mig själv är därför att boka in en date night med mig själv inom två veckor. En kärleksfull kväll med precis det jag vill göra, utan plugg eller jobb. Åh vad jag ser fram emot en date med mig själv! Och tänk hur mycket kärlek och balans jag kommer att ladda upp med som jag sedan kan sprida vidare till dem som jag älskar!

20140214-094421.jpg
Kärleksfullt på jobbet idag.

2 thoughts on “Att älska

  1. Jag fyller ju år i dag. När jag var liten var Alla hjärtans dag något som bara förekom i Snobben, där läste jag serier med stora hjärtformade chokladaskar och fina kort. Så jag tycker bara det är kul att det kommit även hos oss. En behöver ju inte köpa något för att visa kärlek och det kan vara en bra påminnelse att inte bara ta andra för givet utan att faktiskt emellanåt tala om för dem hur viktiga de är för en. Fast just nu är det mig själv jag försöker linda in i kärlek. Genom att ta mig tid att bara vila och läsa och göra sånt jag mår bra av…

  2. Jag, eller vi, firar inte Alla Hjärtans dag särskilt mycket, men jag har inget emot dagen. Tycker som Freja att man kanske behöver få en påminnelse.. Alla dagar borde vara fyllda med kärlek *ler*

    Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s