Läslus

När jobbet snurrar vidare och plugget likaså så brukar jag söka paus i skönlitteratur istället för TV.

En svensk trilogi som jag gillar är Engelsforstrilogin skriven av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren. Även om handlingen och språket känns lite inriktat mot tonåringar så är det ändå spännande. Första boken Cirkeln läste jag för flera år sedan och sist jag var hemma i Sverige så kom jag över uppföljaren Eld. Nu är jag en bra bit in på sista boken Nyckeln och njuter av att förlora mig själv in i en riktigt bra historia, och så svenska dessutom!

Mindre bra är att man tenderar att glömma både tid och rum när man läser. Dags att gå och lägga sig!

One thought on “Läslus

  1. Inte min sorts böcker, jag har insett att jag inte längre ska läsa ungdomslitteratur. Men den där känslan av att glömma tid och rum, den är jag bekant med, den är härlig men kan vara rätt tröttande…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s