Läslus

När jobbet snurrar vidare och plugget likaså så brukar jag söka paus i skönlitteratur istället för TV.

En svensk trilogi som jag gillar är Engelsforstrilogin skriven av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren. Även om handlingen och språket känns lite inriktat mot tonåringar så är det ändå spännande. Första boken Cirkeln läste jag för flera år sedan och sist jag var hemma i Sverige så kom jag över uppföljaren Eld. Nu är jag en bra bit in på sista boken Nyckeln och njuter av att förlora mig själv in i en riktigt bra historia, och så svenska dessutom!

Mindre bra är att man tenderar att glömma både tid och rum när man läser. Dags att gå och lägga sig!

Det här inlägget postades i Läsvärt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Läslus

  1. Freja skriver:

    Inte min sorts böcker, jag har insett att jag inte längre ska läsa ungdomslitteratur. Men den där känslan av att glömma tid och rum, den är jag bekant med, den är härlig men kan vara rätt tröttande…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s