Mycket på gång

Hela lördagen gick i ett här, så det fanns inte mycket tid att blogga tyvärr. Började dagen tidigt med ett event/föredrag som en av mina coachingvänner anordnade, och efter det var det raka spåret hem till min egen coach för en session medan T åkte hem till sina föräldrar som bor runt hörnet.

Sedan så var både T och jag trötta och varma efter att ha flängt runt i vår bil (utan A/C!) i 40 gradig värme. Inte helt optimalt när det är så varmt och förkylningen envist hänger kvar… Vad passar då bättre än att åka hem till T’s syster och svalka oss i poolen medan hennes man satte igång grillen? Är rätt glad att vi har familj och vänner med pool!

Idag blev det ingen sovmorgon heller, för jag var uppe i ottan (för att slippa värmen) och tog foton till min nya hemsida. Min kompis A är nämligen fotograf och var snäll och ställde upp och hjälpte mig gratis, så himla snällt av henne! Ska bli så kul att få dela med mig av allt detta jobb snart, om allt går väl så är hemsidan färdig om några veckor så att ni kan få se den. 🙂

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Mycket på gång

 1. Nina El Badawi skriver:

  Åh, jag är så nyfiken på ditt nya, hemsidan, coachingen o allt! Du är fantastisk! Kram!

 2. Freja skriver:

  Låter härligt med poolhäng!

 3. ergo sum skriver:

  *ler* Ser fram emot att få se din fina hemsida! Och pool – underbart!

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s