Mycket på gång

Hela lördagen gick i ett här, så det fanns inte mycket tid att blogga tyvärr. Började dagen tidigt med ett event/föredrag som en av mina coachingvänner anordnade, och efter det var det raka spåret hem till min egen coach för en session medan T åkte hem till sina föräldrar som bor runt hörnet.

Sedan så var både T och jag trötta och varma efter att ha flängt runt i vår bil (utan A/C!) i 40 gradig värme. Inte helt optimalt när det är så varmt och förkylningen envist hänger kvar… Vad passar då bättre än att åka hem till T’s syster och svalka oss i poolen medan hennes man satte igång grillen? Är rätt glad att vi har familj och vänner med pool!

Idag blev det ingen sovmorgon heller, för jag var uppe i ottan (för att slippa värmen) och tog foton till min nya hemsida. Min kompis A är nämligen fotograf och var snäll och ställde upp och hjälpte mig gratis, så himla snällt av henne! Ska bli så kul att få dela med mig av allt detta jobb snart, om allt går väl så är hemsidan färdig om några veckor så att ni kan få se den. 🙂

3 thoughts on “Mycket på gång

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s