Suitcase Entrepreneur

Lite bättre idag men inte helt tiptop. Masade mig dock till jobbet ändå eftersom vi just nu har massor att göra plus att jag ska på jobbresa till Sydney över dagen imorgon. Jag hade hemskt gärna stannat lite längre i vackra Sydney och umgåtts med vänner, men den här helgen är redan fullbokad med annat här i Melbourne.

Jag hittade även den här intressanta artikeln idag. En tjej som reser runt världen, jobbar och har precis den typ av liv som passar henne. Även om jag älskar att resa så låter det lite för kringflackande för mig.

Men jag tycker att det är så häftigt med människor som bygger sitt liv som de vill ha det, istället för att ta hänsyn till vad alla andra tycker att man borde göra. Jag har redan hennes bok hemma i bokhyllan och har den sedan länge på min “att läsa” lista. Kanske dags att flytta fram den i läskön. 🙂

2 thoughts on “Suitcase Entrepreneur

  1. Hon är bra och kör verkligen sitt race! Har följt hennes blogg länge, många av hennes videos är också sevärda om man vill bli inspirerad av den typen av livsstil. Friheten att kunna jobba var ifrån som helst är riktigt bra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s