Suitcase Entrepreneur

Lite bättre idag men inte helt tiptop. Masade mig dock till jobbet ändå eftersom vi just nu har massor att göra plus att jag ska på jobbresa till Sydney över dagen imorgon. Jag hade hemskt gärna stannat lite längre i vackra Sydney och umgåtts med vänner, men den här helgen är redan fullbokad med annat här i Melbourne.

Jag hittade även den här intressanta artikeln idag. En tjej som reser runt världen, jobbar och har precis den typ av liv som passar henne. Även om jag älskar att resa så låter det lite för kringflackande för mig.

Men jag tycker att det är så häftigt med människor som bygger sitt liv som de vill ha det, istället för att ta hänsyn till vad alla andra tycker att man borde göra. Jag har redan hennes bok hemma i bokhyllan och har den sedan länge på min ”att läsa” lista. Kanske dags att flytta fram den i läskön. 🙂

Det här inlägget postades i Läsvärt, Resetips, Resor. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Suitcase Entrepreneur

  1. Jennie skriver:

    Hon är bra och kör verkligen sitt race! Har följt hennes blogg länge, många av hennes videos är också sevärda om man vill bli inspirerad av den typen av livsstil. Friheten att kunna jobba var ifrån som helst är riktigt bra!

  2. ergo sum skriver:

    Härligt att du mår bättre! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s