Lördagslat

Vilken härlig after work vi hade igår! Jag, M och T snackade och drack vin i flera timmar. Så underbart att ses! Kom ju på att jag hade utlovat en bild på baren Madame Brussels för er, men set glömde jag helt bort. Lånade dock bilden nedan av fina vännen Rebecca så ni får se en liten glimt av denna lilla oas mitt i stan.

20140201-201221.jpg

Idag sov jag riktigt länge, för första gången på flera veckor. Ni vet när man vaknar och känner sig riktigt utsövd. Så himla skönt.

Unnade mig helt ledigt från jobb och plugg idag och låg istället och läste ut andra Hunger Games boken. Så nyfiken på den tredje boken och hur allt slutar!

Sen åkte jag och T till Ikea en sväng. Bunkrade upp med delicatobollar, knäckebröd och Kalles kaviar. Jag äter inte kaviar själv, men T fullkomligt älskar det. På macka, på ägg och allt möjligt. Han kanske är smygsvensk ändå… 🙂

4 thoughts on “Lördagslat

  1. Hahaha, annars kör Kalles en reklam just nu som går ut på att människor i andra länder inte alls tycker om Kalles kaviar…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s