Varm och glad!

Har fått en herrans massa gjort idag, inklusive trevlig lunch med A och en kort promenad ute i solen. Det blev dock mycket varmare idag än vad väderleksrapporten först trodde, så det lär vara över 40 grader ute när det strax är dags för mig att cykla hem. Får bli en långsam hemfärd idag tror jag…

Trots att jag är tillbaka på jobbet så är jag så himla glad, för i morse så vaknade jag till ett oväntat meddelande från min kompis M i England att hon och hennes man kommer till Australien på besök i slutet av februari i ett par veckor. Helt underbart att få träffa henne igen, det var nämligen ganska exakt 4 år sedan vi sågs sist!

Och sen blir det ännu mera trevligt besök, för den 8 mars kommer mamma E och hennes man M på besök. Åh vad jag längtar!!!

2 thoughts on “Varm och glad!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s