Popcorn till middag

Tur att jag är nyttig och tränar i vanliga fall för idag så åt jag inte fullt så nyttigt. Jag och min kompis S var nämligen på bio efter jobbet och såg The Book Thief. Och när jag är på bio så bara måste jag äta popcorn! Så jag smällde helt enkelt i mig en stor popcorn nästan helt själv.

Filmen var bra, vackert filmad och med duktiga skådisar. Minus för fläckvis dåliga tysk/engelska dialekter och ett par ‘Hollywood’ repliker som jag är rätt säker på att de inte fanns med i boken som filmen bygger på. Men det var en fin och tänkvärd film! Inte ett måste att se på bio, men jag gillade den ändå.

5 thoughts on “Popcorn till middag

  1. Åhhhhh – vet inte om jag vågar se filmen!!!! Tyckte mycket om boken och har de förstört den… Blärk..

  2. Lena: Visst är det gott! Förutom en gång i USA när jag fick sockrade popcorn av misstag. Tydligen inte helt ovanligt att folk äter det där, men jag gillade det inte! 🙂
    Freja och Ergo: Jag har inte läst boken, men kan tänka mig att den är bättre än filmen. Oftast tror jag det är bäst att inte försöka jämföra för mycket, för annars blir man lätt besviken. Speciellt vi som älskar att läsa 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s