Popcorn till middag

Tur att jag är nyttig och tränar i vanliga fall för idag så åt jag inte fullt så nyttigt. Jag och min kompis S var nämligen på bio efter jobbet och såg The Book Thief. Och när jag är på bio så bara måste jag äta popcorn! Så jag smällde helt enkelt i mig en stor popcorn nästan helt själv.

Filmen var bra, vackert filmad och med duktiga skådisar. Minus för fläckvis dåliga tysk/engelska dialekter och ett par ‘Hollywood’ repliker som jag är rätt säker på att de inte fanns med i boken som filmen bygger på. Men det var en fin och tänkvärd film! Inte ett måste att se på bio, men jag gillade den ändå.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Popcorn till middag

 1. elisabet70 skriver:

  haha..jag äter ochså alltid popcorn till film!!!

 2. Freja skriver:

  Spännande, jag har just köpt den boken, jag visste inte att den kommit som film!

 3. ergo sum skriver:

  Åhhhhh – vet inte om jag vågar se filmen!!!! Tyckte mycket om boken och har de förstört den… Blärk..

 4. bortabrabloggen skriver:

  Lena: Visst är det gott! Förutom en gång i USA när jag fick sockrade popcorn av misstag. Tydligen inte helt ovanligt att folk äter det där, men jag gillade det inte! 🙂
  Freja och Ergo: Jag har inte läst boken, men kan tänka mig att den är bättre än filmen. Oftast tror jag det är bäst att inte försöka jämföra för mycket, för annars blir man lätt besviken. Speciellt vi som älskar att läsa 🙂

 5. Andreas skriver:

  Film utan popcorn är som att köra bil utan hjul 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s