Träna mera!

De senaste veckorna så har träningen legat lite halvt i lä här hos mig. I vanliga fall så tränar jag 4-5 dagar i veckan någon form av löpning eller gruppträning, men sedan strax innan jul så har det bara blivit några enstaka gånger. Dels för att mitt älskade bootcamp hade jullov i 3 veckor. Och dels för att jag och T var lite lata och skippade pilates-träningen en gång förra helgen.

Men förra veckan så mjukstartade jag lite grand med en bootcamp session. Och den här veckan så blir det två av dem. Veckans första bootcamp körde jag efter jobbet idag och det var riktigt tufft. Jag är dock tacksam att jag har så god grundkondition att jag vet att efter en vecka eller två så är jag tillbaka där jag slutade innan jul. Men ibland är han rätt tuff emot oss vår tränare Ben. 🙂

Träning är otroligt viktigt i mitt liv. Jag cyklar med glädje 4-5 kilometer enkel väg till jobbet. Världens bästa uppvaknande när man är halvsömnig på morgonen och lika bra nedvarvning efter en lång dag på jobbet. Man måste absolut inte träna stenhårt eller betala jättemycket för träningen. Viktigast är att man gör någonting varje dag.

Min absoluta favoritblogg vad gäller träning är Therese på Spark i Baken. Hälsosam utan att vara överhurtig. Bra tips och inspiration för alla nivåer vad gäller träning, träningskläder och mat. Du kanske vill kika in och hitta lite inspiration för att hålla alla hälsosamma nyårslöften?

Min älskade gröna cykel (som jag förresten har döpt till Esmeralda) ser ut såhär. Fast jag har en korg på pakethållaren också, annars får jag inte plats med träningskläder, ombyten och lunchlådor! :-) Picture from http://www.pushys.com.au/

Mitt bästa träningstips är att cykla och promenera mera! Min älskade gröna cykel (som jag förresten har döpt till Esmeralda) ser ut såhär. Fast jag har en korg på pakethållaren också, annars får jag inte plats med träningskläder, ombyten och lunchlådor! 🙂 Picture from http://www.pushys.com.au/

4 thoughts on “Träna mera!

  1. Jag tycker det är trist att träna specifikt, på bestämda tider och på bestämda platser, så jag försöker vardagsröra mig istället. Cykling är oslagbart, men på vintern får det bli promenader istället…

  2. Träning – jo. Jag tycker om att röra på mig – måste göra det för att må bra och för att jag annars inte skulle kunna äta någonting alls. Jag går fram och tillbaka till jobbet varje dag (3,5 km/väg) och tränar tre dagar upptill. Skulle så gärna orka mer – men det går inte..

    Kram

  3. Freedom: Tråkigt med sjukdom och cykelstöld 😦 Krya på er!
    Freja: Det spelar ju egentligen inte så stor roll vad man gör, så länge man rör på sig lite grand varje dag. Cykling är min favorit, både billigt, roligt, snabbt och lätt att ta sig runt.
    Ergo: Låter som att du hittat den träning som funkar för dig, härligt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s