Varmt!

Inte direkt svalare idag, tur att man sitter inne med aircon på jobbet! Igår var det fortfarande 37 grader varmt när vi skulle gå och lägga oss klockan 22, så jag och T släpade in madrassen i vardagsrummet istället och sov där. Vi är lyckligt lottade som i alla fall har aircon i ett rum, min förra lägenhet hade nämligen ingen alls.

Nu ska jag packa ihop här på jobbet och träffa kompisarna R och T på Queen Victoria Night Market. Night market är öppen varje onsdagskväll hela sommaren och jag brukar gå ett par gånger varje säsong. Den här sommaren har det inte blivit av än, så det ska bli kul att äta gott och dricka något väldigt svalkande.

Bild från http://www.au.timeout.com

Queen Victoria Night Market. Bild från http://www.au.timeout.com

3 thoughts on “Varmt!

  1. Pust, jag blir sömnlös bara av att läsa om värmen… Tur ni har ett svalare rum. Jag får flytta ner i vår källare när det blir för varmt för mig på sommaren. Vilket det blir låååååångt tidigare än vid 37 grader…

  2. Hoppas verkligen att ni hade det riktigt trevligt! Och ja, härligt att ni har aircon – annars hade det ju varit mindre behagligt på natten. Det erkänner till och med jag.

    Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s