Tennis time!

Varje år i januari så börjar alla i Melbourne snacka tennis. Det är nämligen då Australian Open tennisen går av stapeln och många turister kommer hit specifikt för det. Det ska dock bli riktigt varmt nu i veckan, så då gäller det att ha solhatt och ordentligt med solskydd på sig om man ska dit och kolla live.

Har man inte råd att betala sittplats för matcherna så är det minst lika trevligt att betala inträde till själva området för sådär en $20 och sitta där med ett gäng vänner, kolla på storbilds-tv och ta en öl. Det brukar även vara mycket aktiviteter, träningsmatcher och olika utlottningar på gång, speciellt under första veckan. Själv hade jag ju tur och fick biljetter från jobbet härom året. Men det är också väldigt trevligt att se matcherna på storbilds-TV’n på Federation Square.

Biljetter går att boka genom denna länk eller i Tennis-kiosken på Federation Square.

20140113-154627.jpg
Tennis feber i stan och i tidningen!

2 thoughts on “Tennis time!

  1. Så gjorde mannen och några av hans kompisar till fotbolls EM(?), VM(?) i Tyskland för ett antal år sen. De åkte ner men gick inte på matcherna utan var på andra arenor där matcherna visades på Storbild. De fick ta del av stämningen men för en betydligt mindre kostnad. Hoppas du får kul!

  2. Ehhhmmmm… Mmmmm… Jag besöker inte ens Båstad – som ligger mindre än en timme härifrån för tennis.. Men. Jag är ju inget sportintresserad alls. Förutom min egna träning!
    Kram på dig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s