Surprise!

Eller kanske inte helt och hållet ändå, för Ergo och Freja gissade ju nästan rätt härom dagen. Kolla på videon så får ni veta mer! 🙂

 

För den som är mer nyfiken på vad en coach gör så läs mer i det här inlägget eller maila mig gärna på bridgetoyoursuccess@gmail.com . Om det är någon som undrar så går det precis lika bra att jobba med en coach via telefon/Skype som att sitta i samma rum.

Jag kommer självklart att hålla er uppdaterade med hemsida och annat spännande så snart det är klart, men tills dess får ni hemskt gärna maila om ni har några frågor!

11 thoughts on “Surprise!

  1. Kul med video! Underbart att fa se min Bula live! Tycker dock fortfarande att du borde overvaga foretagsnamnet “Dr Bulan Bator Consulting”. Grattis igen vannen! Superstolt!

  2. Å vad kul! Välkommen till livet som egenföretagare!:-) Mycket snitsig presentation. Lycka till nu! Kraaaaam

  3. MEN vad roligt!!!! Vad glad jag blir för att jag hade rätt i mina aningar! Heja dig! Och otroligt kul att se en video. Nu är jag ju mest missunnsam för att ni har sommar och vi en regnig vinter, men det talar vi tyst om. Vad jag ville säga var att du har en väldigt behaglig röst – och sådan är också viktigt när man arbetar med människor. All lycka till Emmy!

    Kramar
    PS. “Bulan Bator”!!! Hilarious! Och absolut!! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s